Logo

Neri

Az 1947-ben Lamporecchio-ban (Olaszország) létrejött Neri vállalat kezdetben olíva gyártásával foglalkozott.

Ma savanyúságot, olajban konzervált zöldségeket, előételeket és köreteket, hüvelyeseket, paradicsom sűrítményt, paradicsom konzervet, illetve gyümölcs alapú szószokat állít elő és exportál. Több mint 30 alkalmazottal, két üzemben folytatja gyártását
35 000 négyzetméteren.

A termékek minőségének színvonala a fogyasztói igények figyelembe vételén, a válogatott alapanyagokon és a receptek sokféleségén alapul, amelyek egy több mint 65 éves tapasztalattal rendelkező család gondosságát és elkötelezettségét tükrözik.

A Neri vállalat rendelkezik az ISO 14001:2004 környezetvédelmi tanúsítvánnyal, az OHSAS 18001 munkavédelmi tanúsítvánnyal, illetve IFS minősítést is szerzett, amely meghatározza az élelmiszerek minőségének és biztonságának garanciáját.

www.sottoli.it

Vissza a főoldalra

Connect With Me